România SAF-T în SAP

2021

en flag
fr flag
de flag
ro flag

Suplimentul S4FN SAF-T este extins pentru a se întâlni cu România SAF-T în SAP.

România SAF-T a fost publicată ca obligatorie în 2022. Începând cu anul 2022, România va implementa SAF-T ca mecanism obligatoriu de raportare.

Pentru mai multe detalii despre legislatie va rugam sa verificati posta de mai jos. Esti pregatit pentru Romania SAF-T? Cunoscut sub numele de D406→

Contribuabilii ar trebui să se asigure că ERP lor este pregătit pentru raportarea SAF-T în ceea ce privește asigurarea existenței elementelor obligatorii care trebuie raportate în formatul solicitat de autoritatea fiscală, precum și includerea datelor lipsă, dacă este necesar.

Extinsă pentru a acoperi România SAF-T

S4FN vă poate ajuta să extindeți SAP raportarea obligatorie în SAP cu program de completare gata de utilizare. Puteți utiliza add-on-ul din SAP pentru a genera raportul SAF-T cu formatul OECD acceptat de România. Suplimentul are propria configurație pentru a vă adapta nevoile în SAP.

XML Generat în SAP

Generația SAF-T XML se face direct în SAP și nu există servicii externe utilizate în acest stadiu. Prin urmare, acest lucru asigură securitatea datelor dvs., deoarece SAF-T conține informații financiare sensibile despre compania dvs.

Punere

Procesul de implementare a proiectului a început prin importul de transporturi externe în sistemul clientului, apoi a continuat cu configurații add-on. Setările SAP nu vor fi modificate și nu vi se va cere să instalați note.

Spațiul de nume înregistrat SAP a fost utilizat pentru a se asigura că suprascrierile obiectelor sunt evitate în timpul fazei de implementare.

Pentru a ajuta la asigurarea calității produsului, pachetul include o garanție de un an.

Este furnizat un pachet de asistență care acoperă toate modificările noi aduse specificației SAF-T, precum și rezolvarea oricăror probleme pe care le puteți întâmpina.

Compatibil cu ECC și S/4HANA

Suplimentul SAFT este disponibil în prezent atât pentru sistemele ECC, cât și pentru sistemele S/4HANA.

Contactează pentru a întreba despre implementare, stabilire a prețurilor și orice alte întrebări.

%d bloggers like this: